Reptéri transzfer – Budapest Airport, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (Ferihegy)

Budapesti repülőtéri transzfer fix ára autónként és utanként max. 4 főre vonatkozik.

Körzetenkénti fuvardíjunk az adott körzetből reptérre irányuló taxi fuvarok árának 60-65%-a, amit a távolság és a ráfordított idő arányában kalkuláltunk ki.

Hordár Transzfer gyűjtő fuvarokat nem szervez, taxi szolgáltatást nem végez, kizárólag reptéri ki/beszállításhoz biztosít gépkocsit.

A Transzfer
A transzfer olyan szolgáltatási forma, melynek során a megrendelő előzetesen rögzített fix áron utazik, az általa megjelölt időponttól és helyszínről az ugyancsak általa megjelölt címre vagy címekre.

A transzfer útvonalát mindenkor a gépkocsivezető jelöli ki. Mindenkor igyekszünk a legrövidebb és a leggyorsabb útvonalat választani, hiszen ez a mi érdekünk is.

Megszakításos transzfer: Feláras szolgáltatás. Amennyiben Ön, az út során további helyszíneket kíván érinteni, a díj az alábbiak szerint alakul:

  • Kerületen belül +címenként 700 Ft
  • Kerületen kívül +címenként 1000 Ft, ha nem nagy kitérő.
  • Táblázás esetén +1000 Ft parkolási díjat számítunk fel.

 

Nagyobb kitérő esetén központi számunkon (+3620-289-4878) árajánlatot adunk.

Indulás a címről a reptérre: Kérjük ügyeljen a pontos indulásra. Késés esetén 5 perc után felhívjuk és innentől minden megkezdett 15 percre 500 forint várakozási díjat számolunk fel.

Érkezés a reptérre:
A repülőjárat érkezésekor minden utasunkkal telefonon vesszük fel a kapcsolatot, ezért kérjük, hogy mobilját a landolás után haladéktalanul kapcsolja be.

A repülőgépek érkezését folyamatosan figyeljük, késés esetén nem számítunk fel külön várakozási díjat.

Megrendelés